Svatomartinské menu 10. - 12. 11. 2017

5. Listopad, 2017

Předkrm:

60g Carpaccio z pečených husích prsíček s přelivem pomerančové omáčky a smaženou celerovou slámou, podávaný s rozpečenou kaiserkou 85,-

Polévka:

0,33l Husí kaldoun s masem a játrovým trhancem 45,-

Hlavní chod:

cca 450g Pečené husí stehno, červené zelí s jablky, bílé zelí, podávané s variací knedlíků (bramborový, špekový, karlovarský) 259,-

cca 250g Konfitované husí prsíčko, podávané na dýňovém risottu s rozinkovou omáčkou 239,-

cca 3400g Svatomartinská pečená husa, červené zelí s jablky, bílé zelí, podávaná s variací knedlíků 1099,-

CELOU HUSU NUTNO ZAMLUVIT DO STŘEDY 8. 11. !!

Dezert:

Pečené švestky s perníkem a vanilkovou zmrzlinou 45,-

Svatomartinské víno - v prodeji od soboty 11. 11. od 11:00 hodin

Müller Thurgau, Svatovavřinecké rosé , Svatovavřinecké

0, 2l 42,-

0,75l 149,-

Přejeme Vám dobrou chuť.

Zde můžete vložit svůj komentář: