Svatomartinské menu 10. - 12. 11. 2017
Předkrm:
60g Carpaccio z pečených husích prsíček s přelivem pomerančové omáčky a smaženou celerovou slámou, podávaný s rozpečenou kaiserkou 85,-
Polévka:
0,33l Husí kaldoun s masem a játrovým trhancem 45,-
Hlavní chod:
cca 450g Pečené husí stehno, červené zelí s jablky, bílé zelí, podávané s variací knedlíků (bramborový, špekový, karlovarský) 259,-
cca 250g Konfitované husí prsíčko, podávané na dýňovém risottu s rozinkovou omáčkou 239,-
cca 3400g Svatomartinská pečená husa, červené zelí s jablky, bílé zelí, podávaná s variací knedlíků 1099,-
CELOU HUSU NUTNO ZAMLUVIT DO STŘEDY 8. 11. !!
Dezert:
Pečené švestky s perníkem a vanilkovou zmrzlinou 45,-
Svatomartinské víno - v prodeji od soboty 11. 11. od 11:00 hodin
Müller Thurgau, Svatovavřinecké rosé , Svatovavřinecké
0, 2l 42,-
0,75l 149,-
Přejeme Vám dobrou chuť.