Svatomartinské menu 9. 11. - 11. 11. 2018
Předkrm:
80g Husí paštika v anglické slanině podávaná s medovými ořechy, smaženou rucolou a rozpečenou kaiserkou 89,-
Polévka:
0,33l Husí kaldoun s masem, zeleninou a máslovými nočky 45,-
Hlavní chod:
cca 450g Pomalu pečené husí stehno, bílé kysané zelí se špekem a cibulkou, červené kysané zelí dušené na červeném víně s povidly,
podávané s variací knedlíků (houskový, karlovarský, bramborový se škvarky) 329,-
200g Kachní prsíčko se slaninovou omáčkou, pyré z grilovaných jablek s rumem,
podávané s pečenými brambory na kmínu 259,-
cca 3600g Svatomartinská pečená husa, bílé a červené kysané zelí, podávaná s variací knedlíků 1399,-
CELOU HUSU NUTNO ZAMLUVIT DO STŘEDY 7. 11. !!
Moučník:
Bramborové lokše pečené na másle se šlehaným tvarohem a perníkovou omáčkou 59,-