Víkendová nabídka 13. - 15. 4. 2018

12. Duben, 2018

150g Domácí hovězí burger s hranolky 159,-

150g Domácí kuřecí burger s hranolky 149,-

250g Hovězí STRIPLOIN, podávaný s karotkovým pyré a mandlovými kroketami 289,-

Velikonoční menu 30. 3. - 1. 4. 2018

28. Březen, 2018

Polévka:

0,33l Hráškový krém se slaninovými chipsy a opečeným toastem 59,-

Hlavní jídlo:

300g Jehněčí hřebínek, podávaný s chřestem ve slanině a omáčkou Béarnaise 289,-

1 ks Králičí stehno “sous vide” na špenátovém lůžku, podávané s pečenou nádivkou 229,-

350g Špenátové tagliatelle s kuřecím masem a smetanovou omáčkou s bílým vínem 179,-

!!! od čtvrtka na čepu ZELENÉ PIVO LITOVEL !!!

Valentýnské menu 14. - 15. 2. 2018

6. Únor, 2018

Předkrm:

80g Lososová pěna s ricottou, podávaná na plátku opečené bagetky 69,-

Hlavní chod:

300g Hovězí striploin steak s červenými fazolkami se slaninou, podávaný s pečenými brambory v alobalu s dipem 269,-

200g Plněná vepřová panenka parmskou šunkou a sušenými rajčaty, podávaná s gratinovanými parmazánovými brambory 229,-

Dezert:

1 ks Crème brûlée 69,-

Přejeme Vám příjemně strávené chvíle a dobrou chuť!

Víkendová pizza nabídka 26. - 28. 1. 2018

26. Leden, 2018

Pizza Margherita 109,-

Pizza šunková 119,-

Pizza salámová 119,-

Pizza žampiónová 119,-

Pizza Hawai 119,-

Pizza pikantní s klobásou 129,-

Pizza Mamamia (smetanový základ, Niva, cibule, česnek, rukola) 129,-

Pizza čtyři druhy sýru 139,-

Pizza Calzone (šunka, žampióny, mozzarella, žloutek) 139,-

Pizza Carpaccio (hovězí carpaccio, rukola, parmazán) 139,-

Taneční večer s Ilkem 27. 1. 2018

17. Leden, 2018

Přijďte si užít krásný večer s chorvatským zpěvákem Ilkem Divanovičem z Dubrovníku v sobotu 27. 1. 2018 od 20:00 hodin :-)

Rezervace na tel.: 777 919 199 nebo 461 321 321 !!!

Svatomartinské menu 10. - 12. 11. 2017

5. Listopad, 2017

Předkrm:

60g Carpaccio z pečených husích prsíček s přelivem pomerančové omáčky a smaženou celerovou slámou, podávaný s rozpečenou kaiserkou 85,-

Polévka:

0,33l Husí kaldoun s masem a játrovým trhancem 45,-

Hlavní chod:

cca 450g Pečené husí stehno, červené zelí s jablky, bílé zelí, podávané s variací knedlíků (bramborový, špekový, karlovarský) 259,-

cca 250g Konfitované husí prsíčko, podávané na dýňovém risottu s rozinkovou omáčkou 239,-

cca 3400g Svatomartinská pečená husa, červené zelí s jablky, bílé zelí, podávaná s variací knedlíků 1099,-

CELOU HUSU NUTNO ZAMLUVIT DO STŘEDY 8. 11. !!

Dezert:

Pečené švestky s perníkem a vanilkovou zmrzlinou 45,-

Svatomartinské víno - v prodeji od soboty 11. 11. od 11:00 hodin

Müller Thurgau, Svatovavřinecké rosé , Svatovavřinecké

0, 2l 42,-

0,75l 149,-

Přejeme Vám dobrou chuť.

VEČER S HUDBOU 28. 10. 2017

13. Říjen, 2017

Restaurace a bowling Maják

Vás srdečně zve:

VEČER S HUDBOU

NEJEN K POSLECHU VÁM ZAHRAJE

Jiří Šnek

DNE 28. 10. 2017

OD 19:00 hodin

Rezervace na tel.: 777 919 199 nebo 461 321 321!!!

Víkendová nabídka 29. 9. - 1. 10. 2017

28. Září, 2017

Polévka:

0,33l Karotkový krém se zázvorem a zakysanou smetanou 45,-

Hlavní chod:

200g Hovězí steak STRIPLOIN s višňovou omáčkou, podávaný s domácími mandlovými kroketami 259,-

360g Tagliatelle s kousky pravé hovězí svíčkové, paprikou a smetanovou omáčkou s bílým vínem 179,-

360g Parmezánové risotto(bezmasá varianta) 139,-

s grilovanými medailonky z vepřové panenky 169,-

400g Marinovaná vepřová žebírka “sous vide”, podávaná s kozími rohy, hořčicí , křenem a čerstvým chlebem 155,-

Víkendová nabídka 22. - 24. 9. 2017

20. Září, 2017

Polévka:

0,33l Dýňovo mrkvový krém se šalvějí a toastem 45,-

Hlavní chod:

150g Jelení svíčková na smetaně s brusinkovým terčem, podávaná s vídeňským knedlíkem 199,-

200g Biftek ze svíčkové s hříbkovou omáčkou, podávaný s cuketovými bramboráčky 289,-

400g Marinovaná vepřová žebírka “SOUS VIDE”, podávaná s kozími rohy, hořčicí, křenem a čerstvým chlebem 155,-

Dezert:

Pečené švestky s perníkem a vanilkovou zmrzlinou 55,-

Víkendová nabídka 15. - 17. 9. 2017

13. Září, 2017

Předkrm:

60g Carpaccio z červené řepy s opraženými mandlovými lupínky a mozzarelou, podávané s rozpečenou bagetkou 75,-

Polévka:

0,33l Hráškový krém s opečenými krutony a slaninovým chipsem 45,-

Hlavní chod:

200g Hovězí steak STRIPLOIN s demiglace omáčkou, podávaný s domácími mandlovými kroketami 249,-

200g Filírovaná vepřová panenka na dýňovém pyré, podávaná se smaženými rissotovými kuličkami 229,-

5 ks Smažená kuřecí křidélka s pikantní omáčkou, podávaná s čerstvým dřevorubeckým chlebem 149,-