Víkendová nabídka 6. - 7. 2. 2016

4. Únor, 2016

Polévka:

0,33l Tradiční zabijačková “PRDELAČKA”

Předkrm:

100g Domácí škvarky solené

150g Tlačenka s cibulí, octem a domácím chlebem

150g Ovarové koleno, hořčice, křen, beraní rohy, domácí chléb

1 ks Krajíc chleba se sádlem, škvarky a cibulkou

Hlavní jídlo:

150g Zabijačkový guláš, houskový knedlík

150g Jitrnicový nebo jelítkový prejt, kyselé zelí a vařený brambor

Zabijačkový talíř studený (100g tlačenka, 100g ovar, 100g jitrnice, 50g škvarky, cibule, hořčice, křen, beraní rohy)

Zabijačkový talíř teplý (1ks jitrnice, 1ks jelito, zelňáky se škvarky, zelný salátek)

Přejeme Vám dobrou chuť!

Zde můžete vložit svůj komentář: