SVATOMARTINSKÉ MENU 8. - 11. 11. 2019

31. Říjen, 2019

Předkrm:

60g Pečená husí prsíčka na pomerančovo rakytníkovém  želé,

podávaná se smaženou karotkovou slámou a rozpečenou bagetkou 109,-

Polévka:

0,33l Husí kaldoun s masem, zeleninou a nudlemi 55,-

Hlavní chod:

cca 450g Pomalu pečené husí stehno, bílé kysané zelí s jablky, červené zelí dušené na víně s povidly,

podávané s variací knedlíků (houskový, karlovarský, lokše) 349,-

200g Husí prsíčko se slaninovou omáčkou,

podávané s dýňovo batátovým pyré a celerovými chipsy 289,-

cca 3600g Svatomartinská pečená husa,

bílé a červené zelí, podávaná s variací knedlíků 1499,-

CELOU HUSU NUTNO ZAMLUVIT do STŘEDY 6. 11. 2019

Moučník:

Bramborové lokše pečené na másle s povidly sypané strouhaným perníkem nebo mákem 69,-

!!! Víno v prodeji již od pátku 8. 11. !!!

Mladé víno Sauvignon 0,7l

Svatomartinské víno Muškát moravský, Modrý Portugal 0,7l,  0,2l

Zde můžete vložit svůj komentář: