SVATOMARTINSKÉ MENU 8. - 11. 11. 2019
Předkrm:
60g Pečená husí prsíčka na pomerančovo rakytníkovém želé,
podávaná se smaženou karotkovou slámou a rozpečenou bagetkou 109,-
Polévka:
0,33l Husí kaldoun s masem, zeleninou a nudlemi 55,-
Hlavní chod:
cca 450g Pomalu pečené husí stehno, bílé kysané zelí s jablky, červené zelí dušené na víně s povidly,
podávané s variací knedlíků (houskový, karlovarský, lokše) 349,-
200g Husí prsíčko se slaninovou omáčkou,
podávané s dýňovo batátovým pyré a celerovými chipsy 289,-
cca 3600g Svatomartinská pečená husa,
bílé a červené zelí, podávaná s variací knedlíků 1499,-
CELOU HUSU NUTNO ZAMLUVIT do STŘEDY 6. 11. 2019
Moučník:
Bramborové lokše pečené na másle s povidly sypané strouhaným perníkem nebo mákem 69,-
!!! Víno v prodeji již od pátku 8. 11. !!!
Mladé víno Sauvignon 0,7l
Svatomartinské víno Muškát moravský, Modrý Portugal 0,7l, 0,2l