Valentýnské menu 14. - 16. 2. 2020

10. Únor, 2020

Předkrm:

60g Filírovaná panenka “sous vide” na rukolovém salátku s jahodami a studenou omáčkou z chilli a máty 119,-

Polévka:

0,33l Krém z pečeného květáku s máslovým toastem 55,-

Hlavní jídlo:

200g Grilované krůtí prsíčko s omáčkou ze sušených rajčat, podávané s plněnou batátou gratinovanou cheddarem 329,-

200g Vepřová panenka v italské šunce s parmazánovou krustou a omáčkou demi demi glace, podávaná s bramborovo sýrovými kroketami 359,-

Dezert:

1ks Dvoubarevná čokoládová pěna s čerstvými jahodami 85,-

Přípitek doporučujeme Frizzante 0,7l (vinařství Maňák) 279,-

Zde můžete vložit svůj komentář: