Valentýnské menu 11. - 14. 2. 2023

10. Únor, 2023

Předkrm:

80g  Carpaccio z marinované hrušky se sušenou italskou šunkou, modrým sýrem a vlašskými ořechy, podávané s ciabattou 139,-

Hlavní chod:

250g  Hovězí vyzrálý steak striploin s cibulovými kroužky, omáčkou z balzamika a pečené papriky, podávaný s bramborovými hranolky FRY’ N’ DIP 389,-

200g  Plněná vepřová panenka sýrem a červenou řepou v krustě ze slunečnicových semínek, omáčkou demiglace, podávaná se smaženými bramborovými plátky 339,-

Dezert:

1 ks Dvoubarevná čokoládová pěna se šlehačkou a čerstvým ovocem 85,-

Přípitek doporučujeme Frizzante vinařství Maňák nebo nealkoholické Freezzante Vajbar.

Přejeme příjemně strávené chvíle a dobrou chuť.

Zde můžete vložit svůj komentář: