Víkendová nabídka 5. - 7. 4. 2019

4. Duben, 2019

0,33l Cizrnová polévka s pestem a bramborovými pusinkami 45,-

1 ks Pražma královská na grilu s mátovo pomerančovou omáčkou 259,-

200g Vepřová roláda sous vide plněná anglickou slaninou a špenátem, podávaná s tymiánovými mačkanými brambory 249,-

350g Salát s kousky hovězího masa a slaniny s Caesar zálivkou 179,-

Víkendová nabídka 29. - 31. 3. 2019

28. Březen, 2019

0,33l Francouzská cibulačka se sýrovým toastem 45,-

200g Hovězí steak EYE ROUND se slaninovými fazolkami a demi glace, podávaný s CRISPERS hranolky 289,-

200g Plněná kuřecí roládka baby karotkou pečená ve slanině s omáčkou z medu a pomerančů, podávaná s gratinovanými brambory 249,-

300g Jarní salát s cizrnou, kousky grilované vepřové panenky a špenátovými listy 159,-

Víkendová nabídka 22. - 24. 3. 2019

20. Březen, 2019

Předkrm:

80g Carpaccio z kachních prsou, podávané na salátových listech s balzamikovo malinovou omáčkou, bagetka 99,-

Hlavní chod:

200g Filátka ze pstruha duhového na cuketovém ragú 229,-

300g Kuřecí stripsy s bylinkovým dipem, podávané s bramborovými Crispers hranolky 189,-

350g Italské parmezánové rizoto s medem a rozmarýnem 159,-

Víkendová nabídka 15. - 17. 3. 2019

13. Březen, 2019

1ks Grilovaná tortilla s kuřecím masem, čerstvou zeleninou a bylinkovým dresinkem, hranolky FRY’N DIP 159,-

150g Vepřový špalík pečený nadivoko, podávaný s bramborovým knedlíkem se škvarky a konfitovaným česnekem 219,-

200g Hovězí steak EYE ROUND (kýta váleček) na lůžku restované cibulky s česnekem a smetanovou pepřovou omáčkou, podávaný se smaženými brambory 289,-

Víkendová nabídka 8. - 10. 3. 2019

6. Březen, 2019

Předkrm:

100g Caprese s buffalo mozzarellou, parmskou šunkou, bazalkou a olivovým olejem, bagetka 95,-

Hlavní chod:

300g Hovězí steak STRIPLOIN s koňakovo-tymiánovou demiglace, podávaný s bramborovými Crispers hranolky 289,-

200g Steak z vepřové krkovice v marinádě Jack Daniel’s, podávaný s brambory v alobalu 229,-

BURGER VÍKEND 1. - 3. 3. 2019

28. Únor, 2019

150g Hovězí cheese burger, hranolky fry’n dip 169,-

(hovězí maso, sezamová bulka, cheddar, ledový salát, rajče, okurka, majonéza, kečup, smažená cibulka, opečená slanina)

150g Kuřecí burger, hranolky fry’n dip 159,-

(kuřecí prsa, sezamová bulka, cheddar, ledový salát, rajče, okurka, bazalkový dresink, smažená cibulka, opečená slanina)

150g Burger s trhaným vepřovým masem, hranolky fry’n dip 159,-

(trhané vepřové maso, sezamová bulka, ledový salát, kyselá okurka, pikantní dresink, červená cibulka, opečená slanina)

Víkendová pizza nabídka 22. - 24. 2. 2019

22. Únor, 2019

Pizza Margherita 119,-

Pizza šunková 129,-

Pizza salámová 129,-

Pizza žampiónová 129,-

Pizza Hawai 129,-

Pizza pikantní s klobásou 139,-

Pizza Mamamia (smetanový základ, Niva, cibule, česnek, rukola) 139,-

Pizza čtyři druhy sýru 149,-

Pizza Calzone (šunka, žampióny, mozzarella, žloutek) 149,-

Pizza Carpaccio (hovězí carpaccio, rukola, parmazán) 149,-

Valentýnské menu od 14. 2. 2019

12. Únor, 2019

Předkrm:

VITELLO TONNATO

80g Pečená vepřová kotleta krájená na plátky se studenou kaparovo tuňákovou omáčkou, podávaná s rozpečenou bagetkou 89,-

Hlavní chod:

200g Vepřová panenka v parmské šunce plněná fíky s omáčkou demiglace, podávaná s batátovo mrkvovým pyré 319,-

200g Biftek z hovězí svíčkové sous vide se slaninovými fazolkami a omáčkou z pečeného česneku, podávaný s mandlovými kroketami 359,-

Dezert:

1ks Dortík Pavlova s čerstvými jahodami 69,-

Víkendová nabídka 16. - 18. 11. 2018

15. Listopad, 2018

0,33l Celerový krém s jablky a celerovými chipsy 45,-

300g Hovězí steak CHUCK ROLL s koňakovou omáčkou, podávaný s fazolkovými lusky259,-

200g Plněná vepřová panenka sušenými rajčaty a mandlemi balená v anglické slanině s omáčkou z portského vína 229,-

cca 350g Pražma královská na grilu s limetkovou omáčkou, podávaná s gratinovanými brambory 229,-

Svatomartinské menu 9. 11. - 11. 11. 2018

5. Listopad, 2018

Předkrm:

80g Husí paštika v anglické slanině podávaná s medovými ořechy,  smaženou rucolou a rozpečenou kaiserkou 89,-

Polévka:

0,33l Husí kaldoun s masem, zeleninou a máslovými nočky 45,-

Hlavní chod:

cca 450g Pomalu pečené husí stehno, bílé kysané zelí se špekem a cibulkou, červené kysané zelí dušené na červeném víně s povidly,

podávané s variací knedlíků (houskový, karlovarský, bramborový se škvarky) 329,-

200g Kachní prsíčko se slaninovou omáčkou,  pyré z grilovaných jablek s rumem,

podávané s pečenými brambory na kmínu 259,-

cca 3600g Svatomartinská pečená husa, bílé a červené kysané zelí, podávaná s variací knedlíků 1399,-

CELOU HUSU NUTNO ZAMLUVIT DO STŘEDY 7. 11. !!

Moučník:

Bramborové lokše pečené na másle se šlehaným tvarohem a perníkovou omáčkou 59,-

Svatomartinské pivo Litovel polotmavý speciál 13% a mladé víno Sauvignon 0,7l v prodeji již od pátku

Svatomartinské víno Muškát moravský, Modrý Portugal 0,2l, 0,7l v prodeji od neděle 11. 11. od 11:00 hodin